ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівобленерго» заявляє про спробу не допустити товариство до приватизації «Вінницяобленерго»

|

ПАТ «Львівобленерго» заявляє про можливу спробу перешкоджання товариству взяти  участь у приватизаційному конкурсі з продажу акцій ПАТ «Вінницяобленерго» з боку керівництва Фонду державного майна України. Про це йдеться в офіційній заяві «Львівобленерго».

Як йдеться у заяві, станом на 10 лютого «Львівобленерго» не отримувало від Фонду державного майна України жодного офіційного повідомлення про те, що 13 лютого 2012 року о 9:00 у приміщенні ФДМУ має відбутися проведення повторного конкурсу з приватизації продажу 50% акцій ПАТ «Вінницяобленерго», яке було зірване 3 лютого 2012 року.

Натомість в офіційному виданні Фонду державного майна України – «Відомостях приватизації» від 8 лютого було розміщено інформаційне повідомлення про те, що конкурс з продажу пакета акцій ПАТ «Вінницяобленерго» проводитиметься у понеділок – 13 лютого 2012 року о 09.00 годині в приміщенні Фонду державного майна України.

Нагадаємо, 26 січня 2012 року ПАТ «Львівобленерго було подано заявку на участь у приватизаційному конкурсі з продажу акцій ПАТ «Вінницяобленерго». Зі свого боку ПАТ «Львівобленерго заявляє, що ним було дотримано усіх вимог чинного законодавства та процедур для участі у конкурсі. Даний конкурс повинен був відбутись 03.02.2012р., однак конкурсна комісія з продажу акцій ПАТ “Вінницяобленерго” так і не змогла розпочати роботу через відсутність кворуму. Такою є офіційна версія Фонду державного майна України. Проте, 3 лютого 2012 року відповідна конкурсна комісія зібралась у повному складі, але після отриманих телефонних дзвінків частина її членів покинули приміщення, в якому мав проводитись конкурс.

Після чого представниками Фонду було оголошено, що проведення конкурсу відкладається через відсутність кворуму комісії на невизначений термін,  у той час як двоє із членів комісії намагалися зайти до зали, де мав проводитись конкурс, однак не змогли цього зробити через зачинені зсередини працівником Фонду двері.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *