ОСТАННІ НОВИНИ

Електрики працюють по 20 годин на морозі, щоб ліквідувати аварії

|

В умовах сильних морозів працівники «Львівобленерго» оперативно намагаються ліквідовувати розриви на мережах. Подекуди працівникам доводиться працювати до 20 годин, об відновити електропостачання в населені пункти. Про це розповів технічний директор ПАТ «Львівобленерго» Володимир Романишин.

«Найскладнішою проблемою  при аварійно-відновлювальних роботах була необхідність розкопувати кабельні лінії різних класів напруги для їх ремонту. В умовах тридцятиградусного морозу нашим працівникам доводилось розкопувати замерзлу землю вручну, відбійними молотками, розігріваючи землю тирсою, скатами і різними іншими засобами. Техніка була тут безсилою», – розповів енергетик.

За цей період було пошкодження кабеля від перевантаження по вулиці Менцинського у Львові.  У місті Стрию пошкодились обидві живлячі кабельні лінії 6кВ до трансформаторної підстанції №92 по вул. Б.Хмельницького. Від цієї підстанції здійснюється електропостачання житлового масиву і котельні.

«Хотілося б відзначити працівників МНС, які допомогли оперативно нам вийти із ситуації: житлові будинки заживили з допомогою дизель-генератора, а за цей час проклали резервну кабельну лінію, розкопували пошкоджені кабельні лінії, щоб їх відремонтувати. Зараз відновлено електропостачання по нормальній схемі», – додав В. Романи шин.

Були перерви в електропостачанні, спричинені морозами, і в місті Раві-Руській, Червонограді, Гірнику.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *