ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові завершилися міжнародні змагання зі стрибків у висоту імені Дем’янюка

|

20 січня у манежі Львівського державного університету фізичної  культури (вул. Черемшини, 17) завершилися міжнародні змагання зі стрибків у висоту «Меморіал Олексія Дем’янюка», які цьогоріч відбувалися під патронатом НОК  України. Про це повідомляє прес-служба львівської міської ради.

Участь у турнірі взяли легкоатлети з України, Польщі, Білорусі, Словаччини та Російської Федерації. У програмі були змагання зі стрибків у висоту серед дівчат та юнаків різних вікових груп, юніорів та Гран-прі серед жінок та чоловіків.

Серед юнаків 1997-1998 років народження перше місце виборов стрибун з Вінниці Владислав Боровський (1м85 см). Серед дівчат 1997-1998 р.н. першою із результатом1 м85 смвиявилася вінничанка Ганна Пилявець.

У змаганнях дівчат 1995-1996 р.н. першою стала Надія Калашнюк (1м60 см). У юнаків цієї вікової категорії, підкоривши висоту1 м.95 см, тріумфував львівський стрибун Андрій Ільницький.

У змаганнях юніорів 1993-1994 р. н. перемогу з результатом 205 смсвяткував Віктор Черниш з Хмельницького.

У змаганнях серед жінок перше місце здобула стрибунка із Миколаєва Тамара Бірюк, яка підкорила планку на висоті1 м89 см. Друге місце посіла ще одна миколаївська легкоатлетка Оксана Окунєва (1 м86 см), а третьою стала Вікторія Добринська з Вінниці.

Серед 12 спортсменів у чоловічому Гран-прі результати такі:

1 місце – Андрій Проценко (Херсон) – 2 м 31 см (особистий рекорд  і повторення рекорду цих змагань)

2 місце – Віктор Шаповал (Вінниця)  – 2 м 27 см

3 місце – Андрій Рубель (Запоріжжя)  та Юрій Крімаренко (Бердичів) –  2 м 24 см.

Участь у нагородженні переможців та призерів змагань Міжнародного турніру зі стрибків у висоту «Меморіал Олексія Дем’янюка» взяла бронзова призерка Олімпіади в Атланті 1996 року Інга Бабакова.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *