ОСТАННІ НОВИНИ

Годвін, Гурулі та Гомес таки покинуть “Карпати»?

|

ФК «Карпати» офіційно підтвердив інформацію пр оте, що Самсон Годвін, Сандро Гурулі та Борха Гомес, скоріш за все, залишать клуб у зимове міжсезоння. Про це йдеться у повідомленні Інформаційного центру клубу.

Зокрема, Годвін вирушив на оглядини на Кіпр,а щодо Гомеса є попередня домовленість про оренду в іспанську «Гранаду». Про Гурулі в клубі кажуть, що у його послугах зацікавлені кілька клубів, одного які саме – не деталізують.

Водночас у повідомленні підкреслено, що «не мають під собою жодних підстав чутки щодо переходу в інший клуб бразильського атакуючого хавбека Еріка», який готується до сезону у команді Павла Кучерова і є повноцінним гравцем «зелено-білих».
Крім того, розпочав заняття в загальній групі і перший новачок «зелено-білих» під час зимового міжсезоння – 22-річний опорний півзахисник Муртаз Даушвілі, гравець збірної Грузії, попереднім клубом якого був чемпіон кавказької країни «Зестафоні», суперник «Карпат» у третьому кваліфікаційному раунді Ліги Європи сезону 2010/2011.
Також на оглядинах у тренувальному таборі «Карпат» перебуває група молодих гравців, чия доля вирішуватиметься вже під час закордонних зборів у Туреччині, перший з яких розпочнеться 22-го січня.
Як повідомив Інформаційному центру ФК «Карпати» радник Почесного президента клубу з питань спорту Юрій Дячук-Ставицький, 20-го січня у Львові заплановано спаринг «Карпат» з київською «Оболонню».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *