ОСТАННІ НОВИНИ

Біля облради піднімуть прапор Національного олімпійського комітету

|

10 січня на площі перед будівлею Львівської обласної ради відбудеться урочиста церемонія підняття Прапора України та Прапора НОК України з нагоди відкриття Перших зимових Юнацьких Олімпійських ігор 2012 року в Інсбруку.
У церемонії візьмуть участь представники влади, депутатського корпусу, спортивної громадськості, юних спортсменів, ветеранів спорту та олімпійців Львівщини
Урочиста церемонія розпочнеться об 11 годині, повідомляє прес-служба Львівської облради.
Довідка

З 13 до 22 січня 2012 року в місті Інсбрук (Австрія) відбудуться перші в історії світового спорту зимові Юнацькі Олімпійські ігри.

На Іграх змагатиметься понад 1000 атлетів із 67 країн світу. Буде розіграно 63 комплекти нагород у 15 видах спорту. Вік спортсменів – від 14 до 17 років. Ідея Ігор полягатиме також і в тому, що молоді спортсмени не тільки змагатимуться за медалі, а й будуть активними учасниками культурно-освітніх та мистецьких заходів.

Львівську область у складі збірної команди України восьмеро молодих спортсменів, серед яких шестеро вихованців санної школи: Олена Стецків (одномісні сани),  Галина Куречко (одномісні сани), Юрій Скиба (одномісні сани), Антон Дукач (одномісні сани), Анатолій Легедза (одномісні, двомісні сани), Володимир Бурий (одномісні, двомісні сани).

У змаганнях з біатлону виступить Анастасія Меркушина, яка представлятиме також і Тернопільську область (мешкає у місті Тернополі), а у змаганнях з гірськолижного спорту – Дмитро Мицак, який представлятиме паралельно і м. Київ (мешкає у місті Києві). У складі запасних є також ще одна представниця гірськолижного спорту Львівщини – Ольга Книш.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *