ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині викрили 179 злочинів у сфері оподаткування

|

За результатами 2011 року за участю податкової міліції Львівщини забезпечено надходження коштів до бюджету в сумі понад 86 млн. грн.,  виявлено 84 факти необґрунтованої заяви на відшкодування ПДВ з бюджету на суму понад 91 млн. грн. Про це повідомляє прес-служба ДПА у Львівській області.

Протягом минулого року податковою міліцією області виявлено 179 злочинів, із яких 135 тяжких та особливо тяжких. За фактами ухилення від сплати податків та обов’язкових платежів виявлено 71 злочин. З метою відшкодування нанесених державі збитків накладено арешт на майно на суму 30,3 млн. грн.

До суду скеровано кримінальні справи по 108 злочинах.

Викрито 4 „конвертаційних” центри. На банківських рахунках СГД, які входили до складу „конвертаційних” центрів чи у вигляді готівки, заблоковано або вилучено коштів на загальну суму 375 тис. грн. Накладено арешт на майно на суму 820 тис. грн.

В рамках проведення операцій “Контрабанді-стоп”, „Щит” вилучено товарно-матеріальних цінностей на загальну суму 20,2 млн. грн.., в т.ч. товарів підакцизної групи на загальну суму понад 5,5 млн. грн.

Виявлено 5 підпільних цехів з нелегального виробництва фальсифікованої алкогольної продукції.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *