ОСТАННІ НОВИНИ

Управління культури замовило проект реконструкції Музею народної архітектури та побуту

|

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про надання управлінню культури функції замовника та дозволу на проектування і реконструкцію Музею народної архітектури та побуту для реалізації проектів транскордонного співробітництва. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Відтак, управління культури має розробити у ліцензованій проектній організації проектно-кошторисну документацію та погодити її у департаменті містобудування, отримати у філії ДП «Укрдержбудекспертиза» у Львівській області висновок комплексної державної експертизи, отримати в інспекції Державного архітектурно-будівельного контролю у Львівській області дозвіл на виконання будівельних робіт та здійснити реконструкцію об’єкта. Після завершення будівельних робіт та виконання робіт з благоустрою, здійснити виконавче знімання території, матеріали зйомки передати у департамент містобудування.

Після завершення робіт об’єкти передати на баланс Музею народної архітектури та побуту.

Нагадаємо, Львівська міська рада має підписані угоди з урядом Норвегії щодо реставрації культурної спадщини в Музеї народної архітектури та побуту. Цьогоріч декілька раз до нашого міста приїжджали норвезькі делегації як для моніторингу виконаних робіт, так і для реставрації об’єктів та навчання наших спеціалістів.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *