ОСТАННІ НОВИНИ

20 дітям з малозабезпечених і багатодітних родин показали інтерактивну виставу

|

Напередодні Нового року дитячий розважальний центр «Без проблем» провів спеціальну святкову програму для багатодітних родин. Сьогодні, зокрема, аніматори-працівники центру показали дітворі інтерактивну виставу. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Діти не просто спостерігали за акторами, а й самі брали активну участь у виставі, зазначають організатори заходу.

«Цього разу ми підготували для дітей з багатодітних родин спеціальну програму, яка називається «Новорічне перевтілення». У виставі задіяні такі казкові герої як ельфи, Дід Мороз та Снігуронька. Саме ельфи запросили на свято Діда Мороза та Снігуроньку, які провели інтерактивні ігри з маленькими гостями, поводили хороводи, заспівали пісень, а за гарно розказаний віршик отримали подаруночки», ― зазначила Оксана Шведа, менеджер з адміністративної діяльності дитячого розважального центру «Без проблем».

Участь у святковій програмі «Новорічне перевтілення» взяло 20 дітей з багатодітних сімей.

«Цьогорічні дитячі заходи соціальної кампанії «Добрі справи» не завершилися святом Миколая. До Нового року багатодітні сім`ї матимуть змогу ще взяти участь в яскравій анімаційній програмі в розважальному центрі, відвідати театр й кіно. Ми стараємося, щоб все більше сімей змогли побувати в тих закладах, які зазвичай вони не можуть собі фінансово дозволити. Ми дуже раді, що львівські підприємці надають можливість потребуючим сім`ям гарно разом провести час», – зазначила Марта Завербна, координатор сімейних заходів в рамках соціальної кампанії «Добрі справи»

Нагадуємо, два тижні тому дитячий розважальний центр «Без проблем» вже проводив святкову програму «Йде святий Миколай» для 30 дітей з багатодітних сімей. Крім того, в рамках соціальної кампанії «Добрі справи» дитячий розважальний центр щотижня в будні надає можливість малечі з 5 багатодітних сімей безкоштовно порозважатися в ігровій кімнаті. За 2 місяці 120 дітей побувало в розважальному центрі «Без проблем».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *