ОСТАННІ НОВИНИ

У Луганську відновили «Писанкового лева»

|

Як передає кореспондент «Луганськ.Коментарі», скульптуру лева встановили на колишнє місце – на розділову смугу дороги по вулиці Будьонного. За інформацією деяких ЗМІ, відновлення лева обійшлося Луганську в суму близько 10 тис. грн.

 Нагадаємо, 10 грудня в Луганську по вулиці Будьонного відбулося повне руйнування скульптури «Писанкового лева». Як заявили в міськраді, причиною стали часті перепади температури і вібрація автотранспорту на одній з найбільш жвавих магістралей міста.

 В інтернеті є відеозапис, на якому видно, як скульптура лева саморуйнується. Запис зроблено з відеокамер спостереження, які встановили правоохоронці після неодноразових посягань на скульптуру лева з боку вандалів.

Раніше у міськраді заявляли, що Луганськ «з радістю» прийме в подарунок від львівської сторони ще одну скульптуру лева. «Думаю, буде краще, якщо ми встановимо його не на вулиці, а в приміщенні», – зазначив, коментуючи дану ситуацію, заступник Луганського міського голови Олександр Ткаченко.

 Як повідомляли «Коментарі», «Писанковий  Лев», подарований Луганську жителями Львова, зруйнувався   без участі вандалів.

 

Джерело фото: «Луганськ.Коментарі»

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *