ОСТАННІ НОВИНИ

За рік прикордонники вилучили 141 одиницю зброї та 65 кг наркотиків

|

З початку 2011 року на ділянці відповідальності Західного регіонального управління під час паспортного контролю прикордонники виявили 137 підроблених документів, 44 чужих документів, 891 недійсний документ та 209 технічно несправних документів. Про це повідомляє сектор з питань взаємодії із засобами масової інформації та зв`язків з громадськістю Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.
У ході проведення заходів протидії контрабандній діяльності органами охорони кордону регіонального управління за звітний період затримано товарів, які незаконно переміщувалися через державний кордон на загальну суму 124,73 мільйони гривень.
Виконуючи завдання протидії терористичним проявам підрозділами охорони кордону виявлено 141 одиницю зброї, 52963 штук набоїв, вилучено 65,55 кілограмів наркотичних речовин та 4,471 кілограма препаратів психотропної дії.
На виконання спільного наказу, щодо виявлення викраденого автомототранспорту та контролю за транспортними засобами, які перетинають державний кордон України, з початку року затримано 70 автомототранспортних засобів, а також п’ять викрадених.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *