ОСТАННІ НОВИНИ

На старий-новий рік відбудеться «Рок-Коляда»

|

На продовження Різдвяних свят, 13 та 14 січня, у Львові відбудеться фестиваль «Рок-Коляда». У часі дводенного фестивалю українські гурти виконуватимуть зокрема й народні колядки та щедрівки у авторській обробці. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.
У перший день фестивалю виступлять: івано-франківське рок-вар’яте «КораЛЛі»; відомий львівський гурт «Ґорґішелі»; заснований акторами театру ім. Леся Курбаса етно-ембіент гурт «Курбаси»; молодий гурт «Cherry band», який вдало експериментує із звуками бандури; а у другий день – фольк-рок оркестр «Тарасова ніч» (Львів); «формація хлопства ліхого» гурт «Йорий Клоц» (Львів); один з найоригінальніших українських гуртів «Zapaska» (Кам’янець-Подільський) та етно-рок машина «ДримбаДаДзиґа» (Київ).
Місце проведення фестивалю – клуб «Хмільний дім Роберта Домса» (вул. Клепарівська, 18). Початок концертів о 19.00 год. Квитки продаються в магазині «Наш Формат» (пл. Ринок, 32, Універмаг «На Ринку», 2 поверх та вул. Братів Рогатинців, 24 (з 1 січня).
До 1 січня можна придбати квитки за акційною ціною – 70 і 130 гр. відповідно. На вході квиток на 1 день фестивалю коштуватиме 90 грн.
Організатори також запрошують взяти участь у розіграші квитків на сторінці в соціальній мережі. Організатор фестивалю – Мистецька агенція «Наш Формат».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *