ОСТАННІ НОВИНИ

Головна ялинка Львова «засяяла»

|

У Львові розпочалися новорічно-різдвяні святкування. Сьогодні на просп. Свободи святковими вогнями засяяла головна новорічна ялинка міста, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Насправді цьогорічне відкриття ялинки має свою особливість та специфіку. Цього року Україна, і Львів, зокрема, долучилися до відкриття ялинки у Ватикані. На ялинці у Ватикані були розміщені львівські іграшки, перш за все, це дерев’яні іграшки з яворівським розписом, а також іграшки зі Склодзеркального заводу. Цього року такі ж іграшки є на нашій ялинці. Наша ялинка цього року є незвичною. На ній розміщені 4 різдвяні янголи, які також, первинно, планували розмістити у Ватикані. Це ті речі, які якісно відрізняються від попередніх років.

Місто цього року на ялинку і святкування не витратило бюджетних коштів. Торік також були спонсорські кошти.

Цього року бюджет святкувань і встановлення ялинки – це близько 220 тис. грн спонсорських коштів», – розповів начальник управління культури Андрій Вороновський.

Нагадаємо, цьогорічну ялинку привезли з Пустомит. Її висота 20 метрів. Фірми «Світоч» та «Галімпекс» надали новорічні прикраси для ялинки

Фото прес-служби Львівської міськради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *