ОСТАННІ НОВИНИ

Адмінпртокол на Секелу передали до суду

|

Міліція склала протокол про адмінпорушення на одного з очільників громадського руху “Вперед!” Руслана Секелу за, як вважають в міліції, несанкціоновне проведення масового заходу і передала його до суду. Про це йдеться в повідомленні СГЗ ГУМВСУ у Львівській області.

Йдеться про акцію чорнобильців та активістів ГО “Вперед” 12 грудня біля обласної адміністрації, коли люди кілька хвилин безперестанку ходили пішохідним переходом біля ЛОДА, заблокувавши таким чином рух в частині вулиці Винниченка.

У повідомленні СГЗ ГУМВСУ у Львівській області зазначено, що міліція вважає саме Р.Секела підбурювачем цієї акції, відтак на нього було складено протокол за порушення частини другої статті 181-1 Кодексу про адмінправопорушення.

Сам Секела назвав складення протоколу проти нього є репресіями проти громадських актвиістів, бо “пікетування проходило у відповідності до чинного законодавства, не було жодних порушень, а протокол складено незаконно”. Р.Секела обіцяв оскаржити цей протокол в суді.

Він також зазначив, що напередодні, коли місцева влада вела переговори з пікетувальниками щодо згортання наметового містечка у Львові, активістам були надані гарантії, що до них не будуть застосовувати жодних репресій. Сьогоднішні ж дії влади свідчать про те, що досягнуті напередодні домовленості ніхто не збирається виконувати.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *