ОСТАННІ НОВИНИ

Дітям з потребучих сімей влаштують святкові заходи до Дня Миколая

|

Працівники та волонтери Львівського міського центру для сім’ї, дітей та молоді підготували ряд заходів, які відбудуться в усіх районах міста до дня святого Миколая, повідомляє прес-служба Львівської міськради. 

Зокрема, на сьогодні заплановано благодійну акцію в Аквапарку «Пляж». Запрошено 100 дітей з багатодітних, малозабезпечених, опікунських сімей, та сімей, які виховують дітей з особливими потребами.

Також сьогодні відбулися свято у Центральній дитячій бібліотеці «Новий рік на порозі», запрошено 70 дітей із багатодітних та малозабезпечених сімей та концерт циркової студії у Шевченківській районній адмістрації, на яку запросили 30 дітей.

Крім того заплановано провести:

17 грудня – для дітей з багатодітних, малозабезпечених, опікунських сімей перегляд святкової вистави у Львівському академічному театрі «Воскресіння» «Кожна дитина чекає Святого Миколая».

17-19 грудня – спільно з ГО «Фонд Святого Володимира» та ЗСШ №75 надання гуманітарної допомоги багатодітним сім’ям та сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах.

19 грудня о 16.00 год – святкова вистава « Мартусин сон» у палаці  ім. Г. Хоткевича, на яке запрошено 150 дітей.

19 грудня – безкоштовний перегляд мультфільму в кінотеатрі «Кіно» (ЛКП «Культурно – освітній центр ім. О. Довженка) для 25 дітей.

19 грудня – в приміщенні бібліотеки №42 дитяча вистава до Дня Святого Миколая; о 16:00 год конкурс для дітей віком від 10 до 17 років «Творча іскорка палає» у бібліотеці №15.

20 грудня – вручення солодких подарунків дітям з малозабезпечених та багатодітних сімей (64 дитини)

26 – 30 грудня – вручення подарунків  дітям з багатодітних, малозабезпечених, опікунських сімей, а також дітям сиротам та дітям з особливими потребами.

«Львів готується до Різдвяно-новорічних свят, радо зустрічаючи туристів та гостей міста, які отримують незабутні враження, долучаючись до міських заходів, фестивалів, творчих акцій. Але не менш важливими є заходи для маленьких господарів міста – львів’ян, які з нетерпінням очікують Святого Миколая. Дитячі свята, концерти, вистави та подарунки, які організовує Львівський міський Центр соціальних служб для дітей з малозабезпечених, багатодітних, неповних сімей, дають можливість відчути свято найбільш потребуючим діткам», – каже начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР  Наталка Федорович.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *