ОСТАННІ НОВИНИ

Українські знаменитості запишуть звернення до онкохворих діток

|

Завтра, 17 грудня, о 15.00 год. відбудеться Благодійний марафон «Від Андрія до Миколая» – свято родинного затишку, під час якого відомі люди запишуть своє звернення до онкохворих дітей Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Участь у записі візьмуть Роман Віктюк, Остап Ступка, Сашко Положинський, Тарас Чубай, Тоня Матвієнко, Василь Вірастюк та багато інших знаменитостей, які протягом тижня, поки діє Благодійний марафон «Від Андрія до Миколая» – свято родинного затишку, кожен в різний спосіб, підтримали акційний збір коштів на закупівлю нового рентген-апарату для цих дітей. Це були різноманітні майстер-класи, концерти, читання казок.

«У передчутті Різдва ми не забуваємо про тих, хто особливо чекає на диво – про дітей, що борються зі страшним діагнозом – рак. Під час марафону відбудеться збір коштів на купівлю рентген-апарату для потреб онкологічного відділення Чорнобильської лікарні», – зазначила організатор свята Соломія Чубай.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *