ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні стартувала акція «Вихідні у Львові за півціни»

|

Від сьогодні і протягом трьох днів у Львові можна буде відпочити вдвічі дешевше, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Це подарунок для цілого міста від туристичного бізнесу», – охарактеризувала цю подію в. о. начальника управління туризму Галина Гриник.

«Також це подарунок від львів’ян для цілого світу», – додала заступник генерального директора з питань продажу, доходів та маркетингу готелю «Дністер» Олександра Гагаріна.

Вперше така акція відбулася у 2009 році, коли через епідемію грипу та оголошений в зв’язку з цим карантин, місто фактично залишилося без туристів. Тому було вирішено провести таку акцію, яка б мала заохотити туристів приїхати в наше місто. Тоді до акції долучилося 75 різних туристичних закладів, серед яких готелі, ресторани, кав’ярні, туристичні фірми. На наступний рік охочих провести в себе таку акцію було лише 32. Однак це не завадило 15 тис. людям взяти участь в акціях. Цьогоріч станом на четвер, 15 грудня, вже 53 учасника зголосилися до участі. Тому організатори сподіваються, що в них візьмуть участь понад 20 тис. людей.

«На такі акції до Львова приїжджає активна молодь та люди похилого віку, які люблять мандрувати, але не завжди мають час та можливість. Окрім того, цього року змінився не лише кількісний, але і якісний склад учасників. Тепер до участі в акції охоче долучилися і салони краси та бутіки», – зазначила головний спеціаліст управління туризму Ольга Качмар.

Самі організатори акції дещо змінили свій підхід до організації подій та формування пропозицій.

«У перший рік ми запропонували гостям екскурсію «Золотою підковою Львівщини». Але вона не мала надзвичайної популярності серед львів’ян, тому там було лише 10 киян. Цьогоріч ми запропонували дві екскурсії: «Інтер’єри Шляхецького казино» та «Львівський трамвай». Так вони стали надзвичайно популярними серед львів’ян, і на одну з них ми вже закрили набір учасників», – розповів офіс-менеджер туроператора «Крилос Ком» Андрій Шевців.

Важливим є те, що ця акція стає популярною серед українців, які вже неодноразово чули про неї. Тому туристи вже планували наперед можливість відвідин Львова на ці вихідні.

Готель «Дністер» запропонував 30 номерів за півціни. Інші готелі та хостели також запропонували знижки на проживання. Це особливо актуально, зважаючи на те, що минулого року Львів відвідали гості з різних міст України,  а також з Росії, Польщі, Великої Британії, , Італії, Канади, Голландії.

Повний перелік учасників та деталі їхньої участі в акції розміщено на сайтах наших інформаційних партнерів: www.lviv.travel, www.city-adm.lviv.ua, http://visitlviv.net, http://www.ot-ot.lviv.ua.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *