ОСТАННІ НОВИНИ

Янукович влаштує трус у міністерствах під кінець року

|

Кабінет Міністрів має намір наприкінці грудня провести з президентським Комітетом економічних реформ спільне засідання, в ході якого можуть бути кадрові рішення щодо міністрів уряду. Про це на прес-конференції заявив перший віце-прем´єр, міністр Мінекономрозвитку Андрій Клюєв, передає кореспондент «Коментарів».

«Говорячи про кадрові призначення або відставки, я завжди жартую: якщо було рішення про призначення, то може бути рішення і про відставку … Можливо, це й добре, якщо будуть кадрові зміни. Завжди має бути якась конкуренція у будь-якого керівника», – сказав Клюєв.

Перший віце-прем´єр уточнив, що на розширеному засіданні Кабміну будуть розглянуті питання про реалізацію президентської програми реформ.

«Я думаю, що план президентських реформ на сьогоднішній рік уряд виконав на 90%» – сказав Клюєв.

Як повідомляли «Коментарі», на розширеному засіданні уряду за участю Президента Віктора Януковича 2 листопада було прийнято рішення про підведення підсумків реалізації президентського плану реформ до кінця грудня. Тоді ж Президент піддав критиці роботу кількох міністрів. Зокрема Дмитра Табачника, Михайла Єжеля, Олександра Аніщенка та Михайла Кулиняка.

Comments.UA

 Фото – phl.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *