ОСТАННІ НОВИНИ

Тимошенко можуть на носилках притягти завтра до суду

|

Захисники Юлії Тимошенко не виключають, що завтра екс-прем`єра силою приведуть на засідання Апеляційного суду, повідомляє прес-служба БЮТ.

“На жаль, може бути все”, – заявив адвокат Юрій Сухов, відповідаючи на запитання про те, чи можуть Тимошенко принести до суду на носилках у зв`язку з тим, що вона через болі у спині не може ходити.

Сухов також назвав абсурдом той факт, що з одного боку суд ухвалив рішення проводити завтрашнє засідання за участю Тимошенко, а з іншого – дав завдання медсанчастині СІЗО з`ясувати стан її здоров`я та чи може вона з`явитись на цьому засіданні.

У свою чергу адвокат Микола Сірий зазначив, що позиція захисту полягає у тому, щоб спочатку надати Юлії Тимошенко належне медичне лікування, а вже потім розглядати апеляцію.

Водночас адвокат Олександр Плахотнюк додав, що відбувається маніпулювання станом здоров`я Юлії Тимошенко: коли потрібно терміново провести судове засідання щодо обрання запобіжного заходу, то суд проводить виїзне засідання навіть у камері СІЗО, а з іншого боку – надаються довідки, що Тимошенко може приймати участь у судовому засіданні.

Нагадаємо, Апеляційний суд Києва постановив викликати Юлію Тимошенко на наступне судове засідання, призначене на 10 годину ранку 14 грудня.

ТСН

Фото: прес-служба БЮТ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *