ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові стартував Благодійний марафон «Від Андрія до Миколая»

|

У Львові від сьогодні розпочато святкування, адже святий Миколай, зібравши зі собою 12 своїх друзів з різних країн, прибув до нашого міста, аби офіційно відкрити благодійний марафон Свято сімейного затишку «Від Андрія до Миколая». На пл. Ринок сьогодні, 13 грудня, відбувся справжній міжнародний святковий саміт: Миколай, Санта Клаус, Йолопуккі, Сильвестр, Папа Ноель, Боббо Наталє, добра відьма Бефана та три чарівні царі у своїх автентичних строях із традиційними для цього свята солодощами зібралися, щоб привітати львів’ян та гостей міста з початком святкування. А потім запросили в справжній епіцентр святкувань – Львівський палац мистецтв, інформує прес-служба Львівської міськради.

На першому поверсі знаходиться Ярмарок святкових подарунків. Це прекрасне місце для того, щоб обрати подарунок як для дитини, так і для старших людей. Адже тут безліч різноманітної літератури, святкові прикраси ручної роботи, одяг. Вхід на ярмарок безкоштовний, тому всі відвідувачі можуть вільно туди прийти і обрати подарунок для близьких.

Другий та третій поверх – це справжнє свято для дітей. Якщо другий поверх цілковито відданий для дитячого розвитку, то на третьому розвагу знайде для себе кожен. «Коли ми організовували це свято, однією з причин було подарувати дітям справжні веселощі на святковий час, щоб вони казали: «Мам, я звідси не хочу йти». Адже тут все зроблено для них. Тут постійно щось буде відбуватися», – розповіла організатор свята Соломія Чубай.

І справді, третій поверх – це суцільний святковий рух: різноманітні майстер-класи (кулінарні, для дітей), Резиденція святого Миколая, вистави та виступи, концерти, літературні читання. Вхід на цілий день на поверх розваг – 25 гривень.

«Насправді це не такі великі гроші, адже ми їх збираємо на благочинність. Ми хочемо зібрати кошти для Чорнобильської лікарні на новий рентген-апарат», – розповіла Соломія Чубай.

Кожен вечір закінчуватиметься святковий концертом. І якщо на Андрія (13 грудня) це будуть Андріївські вечорниці, то кожен наступний день – Павло Табаков та Олександр Божик (14 грудня), гурти «Дивні» та «Крихітка» (15 грудня), гурт «Горгішелі» та Марія Бурмака (16 грудня), гурт «Тартак» та Ярослав Джусь (17 грудня), гурт «Illusions», Тарас Чубай та «Плач Єремії», вокальна формація «Піккардійська терція» (18 грудня). Вхід на концерт коштуватиме 80 гривень, але він дає можливість потрапити і на поверхи розваг, а всі гроші підуть на благодійність.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *