ОСТАННІ НОВИНИ

Військова прокуратура відсудила земельну ділянку у Львові

|

Військова прокуратура Львівського гарнізону подано апеляційну скаргу на рішення Постійно діючого Третейського суду при Українському національному комітеті Міжнародної торгової палати щодо рішення про земельну ділянку на вулиці Пластовій у Львові. Про це повідомив прес-секретар військового прокурора Західного регіону України Микола Гуцуляк.
Відтак колегія суддів Львівського апеляційного господарського суду проаналізувала відповідні вимоги законодавства та обставини справи за апеляцією військової прокуратури і встановила, що третейський суд прийняв рішення про право власності на нерухоме майно та земельну ділянку, що належать державі, з перевищенням повноважень. Як вказано у рішенні апеляційного суду такі рішення є виключною прерогативою судів загальної юрисдикції, зокрема, господарських судів , відповідно до встановленої процесуальним законом підвідомчості справ.

Апеляційна скарга військової прокуратури Львівського гарнізону задоволена, постановою Львівського апеляційного господарського суду 15 листопада 2011 року рішення Постійно діючого Третейського суду при Українському національному комітеті Міжнародної торгової палати від 19.03.2009 року у справі № 10-65/09 скасовано.
Таким чином відновлено право держави в особі ДП МОУ «Львівський радіоремонтний завод» на земельну ділянку площею до 0,2 га по вулиці Пластовій, 15, у Львові.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *