ОСТАННІ НОВИНИ

МНС патрулюватиме заправки та місця масового скупчення людей на Євро-2012

|

Під час Євро-2012 рятувальники збираються приділити значна увагу тероризму, зокрема, технологічного характеру. Про це на прес-конференції заявив директор департаменту цивільного захисту МНС Василь Квашук.

– На засіданні колегії МНС було прийнято рішення посилити головні управління МНС у Києві, Донецьку, Харкові, Львові, зокрема щодо радіоактивного та хімічного захисту. Ці підрозділи додатково укомплектовані зразками необхідної техніки, — каже рятувальник.

За його словами зараз працівники проходять тренінги та навчання. Останнє відбулось у Києві на автозаправці по вулиці Гагаріна.

На сьогодні в Києві є 33 хімічних підприємства, які становлять загрозу для населення. Також до зони небезпеки належать автозаправки, яких у столиці близько 300. На таких об`єктах під час чемпіонату будуть посилені заходи безпеки. Крім цього біля готелів, стадіонів та місць масового скупчення людей цілодобово будуть чергувати підрозділи рятувальників.

За останніх 10 місяців в Україні трапилось 3200 катастроф техногенного характеру. Пожежі завдали збитків на 330 мільйонів гривень.

Gazeta.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *