ОСТАННІ НОВИНИ

Відремонтовано дорогу Львів-Краковець

|

Здано ще один єврооб’єкт – дорогу Львів-Краковець, де ремонтні роботи виконано на ділянках загальною протяжністю в 76,9 км. Цей автошлях є під’їзною дорогою до міжнародного пункту пропуску «Краковець» та обслуговує постійно зростаючий потік туристів між прикордонними областями України та Польщі. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.
Приведення дороги до належних експлуатаційних умов забезпечить комфортне транспортне сполучення та безпечний рух транспортних засобів численних учасників та гостей Євро-2012.
Згідно з проведеними прогнозними оцінками інтенсивність транспортних потоків зростатиме, а вже в 2030 року сягне 35 тисяч автомобілів на добу. Нині ж середньодобова інтенсивність транспортного руху на дорозі – від 5 тис. до 10 тис. автівок на добу.

Дорожники відремонтували чотири залізобетонні мости, виконали фрезування існуючого покриття проїзної частини, уклали 809,0 тис. м кв нижнього та верхнього шарів асфальтобетонного покриття. Під час ремонту застосовано сучасні технології з влаштування покриття з щебенево-мастикового асфальтобетону, влаштовано 10715 м.п. водовідвідних прикромочних лотків, а також тротуари та пішохідні доріжки в населених пунктах: Рясна Руська, Страдч, Івано-Франкове, Наконечне Перше та Наконечне Друге.

На ділянках автомобільної дороги замінено та встановлено: 1577 дорожніх знаків та схем;

2034 сигнальних стовпчики; 9,24 км турнікетного огородження; 21,5 км оцинкованого металевого бар’єрного огородження.

Дорожня розмітка влаштована у відповідності до проекту організації дорожнього руху із застосуванням сучасних технологій. Роботи виконали ТзОВ “ОНУР”, ДП “Львівський дорсервіс” та ТзОВ “Західтрансбуд”.

Нагадаємо, автомобільну дорогу Львів-Краковець було збудовано в 60-х роках минулого століття за параметрами ІІІ категорії шириною проїзної частини 7,0-8,0 м. Відтак, до початку ремонту її технічні параметри не відповідали сучасним вимогам до рівності покриття та навантаженням.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *