ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська облрада скерувала заощаджені 800 тисяч на пам’ятник Бандері

|

Львівська обласна рада виділила ще 800 тисяч гривень на пам’ятник Степанові Бандері у Львові. Цієї суми має вистачити, аби завершити комплекс до кінця цього року.

Кошти, які скерували на завершення пам’ятника, вдалося заощадити на видатках з утримання апарату Львівської обласної ради та управління майном Львівської обласної ради.

Із вищезазначеної суми 424 тисячі грн. заощаджено на видатках апарату обласної ради, зокрема 94,9 тисяч зекономлено на придбанні товарів і послуг (з них 20 тис. – на оренді автотранспорту, 24,9 тис. – на поточному ремонті авто, 5 тис. – на модернізації сайту, 45 тис. – на проведенні конференцій), 329,1 тис. – заощаджено на оплаті комунальних послуг. Ще 376 тисяч вдалося зекономити на видатках управління майном спільної власності, в тім числі на придбанні товарів та послуг – 252,5 тис. (зокрема, 25 тис. – на підготовці до опалювального сезону, 50 тис. – на озелененні, 50 тис. – на поточному ремонті, 51 тис. – виготовлення документації та ін.) та оплаті комунальних послуг – 119 тис.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *