ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові зарізали нетверезого хулігана

|

Трагічно закінчилося п`яне хуліганство для жителя Львівської області, який конче хотів покарати пасажира, що зробив йому зауваження у маршрутному таксі. Як повідомляє СЗГ ГУМВСУ у Львівській області, чоловік загинув внаслідок кількох ударів ножем.

Щоправда, загиблий не був янголом. Разом зі своїм товаришем він “поставив на вуха” маршрутку і мав у носі всі зауваження водія та пасажирів. А коли один із пасажирів, який щойно зайшов до автобуса, зробив їм зауваження.

«Я їм зауваження зробив. Однак вони не звернули увагу, – розповів міліціонерам “винуватець” події, – Коли ми вже під’їхали на проспект Чорновола, я підійшов до одного з них, взяв за куртку і кажу: «Перестав матюкатися, веди себе нормально у громадському транспорті».

Але замість заспокоїтися, хулігани накинулися на чоловіка, почалася бійка. Водій зупинив автобус і пасажир, що намагався втихомирити п`яних, вийшов із маршрутки. Але за кілька десятків метрів з автобуса вийшли і “скривджені” хулігани і почали наздоганяти чоловіка.

«Я казав їм: «Давайте все владнаємо, пошарпалися і розходимося додому». Але вони не вгавали, кричали, матюкалися. І тут один з них підійшов до мене ззаду, обхопив рукою за шию і почав душити. У мене в очах потемніло, дихати стало майже неможливо. А я,коли вони до мене тільки підходили, в кишені ножик відкрив. Я витягнув ніж, коли вже відчув, що мені дуже погано стає, страшно стає. Я викрутився і вдарив його два чи три рази ножем в груди» – розповів затриманий у міліції.
Вирвавшись з рук нападника, чоловік утік. Дорогою викинув ніж та викликав швидку для пораненого й для себе. 
А вже за кілька годин його затримали правоохоронці.
Тепер проти чоловіка порушена кримінальна справа за убивство.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *