ОСТАННІ НОВИНИ

За вихідні рятувальники визволили двох «квартирних полонених»

|

За вихідні підрозділи МНС Львівщині рятували двох осіб, що опинилися у квартирному “полоні”, інформує прес-служба головного управління МНС у Львівській області.

Перший випадок стався 3 грудня о 11.23 год. в місті Львові по вул. Медової Печери. В житловому будинку на третьому поверсі в квартирі, яка належить 35-річній власниці, закрилися двері, а вдома залишилася її дворічна дитина. Особовий склад СДПЧ-2 за допомогою необхідних інструментів забезпечив доступ власниці до квартири.

А вчора о 17.25 до оперативно-диспетчерської служби МНС України в Львівській області надійшло повідомлення про те, що в одній з квартир триповерхового житлового будинку по вулиці Чорновола в місті Червонограді, знаходиться 87-річна власниця, яка не відкриває двері і потребує допомоги. Для надання допомоги працівникам міліції та швидкої медичної допомоги на місце події було залучено пожежно-рятувальне відділення міста Червонограда. Рятувальники, прибувши на місце події, за допомогою висувної драбини, потрапили в квартиру та відкрили двері. Літню жінку знайшли на підлозі у непритомному стані. Медики одразу надали першу медичну допомогу і в задовільному стані доставили потерпілу в лікарню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *