ОСТАННІ НОВИНИ

Збірній України потрібно вийти з групи - Блохін

|

Головний тренер збірної України Олег Блохін наголосив після жеребкування групп на Євро-2012, що для його команди перше завдання полягає в тому, щоби вийти з групи.

«Не знаю. Потрібно вийти з групи. Мені важко визначити, з якого місця ми вийдемо з групи. Ми повинні намагатися зайняти в групі перше місце. Чому б і ні? Я вважаю, що всі чотири команди будуть ставити мету вийти з групи. Тому у нас такі ж шанси, як у інших трьох. Всі наші суперники заздалегідь вважали себе фаворитом, тому вони, можливо, незадоволені такою жеребкуванням. Ми не вважали себе фаворитом, ми – просто команда, яка буде битися за вихід з групи, – це найголовніше» – сказав О.Блохін.

На запитання про жереб Блохін заявив, що могло б бути й гірше. Ткож він протии того, щоби группу «Д» називати группою смерті.

«Якщо це група смерті, тоді мені потрібно застрелитися відразу. Всі чотири групи важкі. Можна сказати, що більше пощастило полякам, але я так не думаю. Це все відносно. Я б не назвав наш квартет «групою смерті». Важка група, будуть важкі ігри. Але я ще раз кажу, що приїхали кращі команди. Це найскладніший з Чемпіонатів Європи за останній час, бо не пройшли якісь середні команди, які проходили раніше. А зараз пройшли саме найсильніші команди» – сказав головний тренер збірної України.

Нагадаємо, на Євро-2012 суперниками збірної України в групі стали команди Франції, Швеції та Англії.

UA-football

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *