ОСТАННІ НОВИНИ

Росія потрапила в найлегшу групу, вважає Сабо

|

У найлегшу групу на Євро-2012 потрапила збірна Росії, а українців жереб закину в до неслабої групи. Таку думку висловив після жеребкування фінальної частини Євро-2012 відомий фахівець Йожеф Сабо у програмі “Футбол LIVE”

“Не слабка група попалася Україна. Найбільша більш-менш слабка група потрапила Росії: Росія, Греція, Чехія, Польща. А нам, напевно, доведеться працювати з французами, англійцями, ми це добре знаємо. Та й Швеція підтягується, піднімається з європейської сходах вгору, і теж є амбітною командою. Тому буде важкувато» – сказав експерт.

Водночас на його думку українцям дає надію на позитивний результат те, що команда гратиме на рідних стадіонах. «Але це чемпіонат Європи, тим більше, ми граємо вдома. Дві гри пройдуть у Донецьку, і донецьким уболівальникам потрібно починати готуватися до Євро, щоб підтримати збірну у будь-якому випадку. Я думаю, що з сьогоднішнього дня всі вболівальники будуть готуватися до чемпіонату Європи. Вони повинні підготуватися, щоб підтримати, щоб бути справжнім 12-м гравцем нашої збірної. А Голландія, Данія, Португалія, Іспанія – ось група смерті ” – наголосив Сабо.

UA-football.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *