ОСТАННІ НОВИНИ

Сексуального садиста з Львівщини посадили на 4,5 роки

Львівський портал

|

До чотирьох з половиною років ув’язнення засудили жителя містечка Журавно , який прикував свою знайому ланцюгом та по-звірячому знущався над нею, повідомляє СГЗ ГУМВСУ у Львівській області.

Цей випадок трапився наприкінці травня минулого року – близької четвертої години ранку жителька Журавна побачила на своєму порозі знайому, що ледве трималася на ногах.

Коли за викликом прибули лікарі, то побачили, що в жінки на тілі численні синці від ударів.

Вже невдовзі жінка розповіла про усі ті жахіття, які їй довелося пережити. Кілька годин її силоміць утримував на ланцюгу колишній коханий.

На допиті у слідчого постраждала пригадувала: приступи нестримної агресії були у її знайомого, 44-річного Степана, й раніше. Навіть після того, як стосунки між ними не склалися, чоловік продовжував доймати жінку. Одного разу прийшов до неї до хати та потрощив вікна.

Того дня він знову з’явився на порозі Оксаниної оселі. Був на диво привітний і навіть пообіцяв залагодити свою провину. Чоловік переконував, що поверне заподіяну шкоду та поставить у хаті нові вікна. Після цього він запропонував жінці піти разом із ним, відсвяткувати примирення. 

Не підозрюючи нічого лихого, Оксана погодилась. Знайомий ще раз запевнив її у своїх «благих» намірах. Мовляв, заодно покаже їй вікна, що збирається встановити у неї вдома. 

Далі розповіді чоловіка та жінки суттєво відрізняють. Постраждала переконує – Степан несподівано ударив її у голову чимось важким, можливо, пляшкою, щойно вони зайшли до хати.

Чоловік, натомість, твердив, що спочатку вони добряче випили. Коли ж закінчилось спиртне – він побіг до найближчого магазину за черговою пляшкою. Повернувся додому та, начебто, побачив, що Оксана вже зібрала зі столу всі наїдки та хоче поцупити їх. Це, за словами зловмисника, страшенно розлютило його. Він схопив дерев’яну палицю та почав щосили дубасити нею свою жертву по всьому тілу.

Від удару жінка втратила свідомість. Коли ж отямилась – зрозуміла, що лежить на підлозі, прикута ланцюгом до газової труби. Нелюд відібрав у неї мобільний телефон, ключі та одяг. Як пояснив пізніше на допиті – зробив це, щоби його жертва не втекла.

Оксані довелось просидіти на прив’язі аж до ранку. За цей час захмелілий чолов’яга двічі намагався зґвалтувати її, бив металевою трубою, силоміць відібрав у неї речі. Бідолашна жінка терпляче зносила всі знущання. Думала тільки про одне – як втекти від свого ката, вирватися з цієї неволі. 

Вже наступного дня, близько четвертої години ранку, у неї нарешті з’явилася надія. Після довгих вмовлянь Оксана таки вмовила чоловіка відпустити її у туалет. Щоправда, жінці довелось вдатися до хитрощів. Вона пообіцяла, що виконає усі сексуальні примхи нелюда, якщо той звільнить її хоч на хвилинку. 

Зловмисник заблокував вхідні двері, і тільки тоді відпустив жінку у туалет. Та їй вистачило й кількох секунд, аби вискочити у вікно кімнати, та втекти якнайдалі від бузувіра.
Про те що трапилось, жінка розповіла й правоохоронцям. Ті досить швидко затримали зловмисника. Свою провину він визнав.

Проти чоловіка порушили карну справу одразу за кількома статтями Кримінального Кодексу. Зокрема, за ч.2 ст.146 КК України («Незаконне позбавлення волі або викрадення людини»), ч.3 ст.15-152, ч.2 («Замах на зґвалтування, вчинений повторно»), ч.2 ст.186 («Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого»).

Жидачівський районний суд виніс рішення у цій справі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *