ОСТАННІ НОВИНИ

Тисячі вітань-сердець від мешканців Львівщини прикрасили стіни Лук’янівського СІЗО

Львівський портал

|

Львівська «Батьківщина» у День народження Юлії Тимошенко подарувала опозиційному лідеру тисячі сердець із вітаннями, які писали їй мешканці Львівщині у рамках акції «Серцем з Тобою». Про це повідомляє прес-служба львівської обласної організації ВО «Батьківщина».

Вітання на листівках у формі червоного серця із написом «Серцем з Тобою» мешканці Львівщини дарували Юлії Тимошенко впродовж місяця, і сьогодні активісти «Батьківщини» привезли їх до Києва
.

«У листах львів’ян дуже багато теплих та зворушливих слів. Насамперед, лідеру «Батьківщини» бажають сили, мужності та сміливості витримати усі ці тортури, які чинить влада. Саме із Юлією Тимошенко люди сьогодні пов’язують сподівання на те, що життя у країні зміниться, що справедливість переможе. Багато також слів співчуття. Адже за гратами, у холодній сирій камері знаходиться насамперед жінка. Заяви її адвокатів, а також працівників лікарні, де обстежували Юлію Тимошенко, є дуже тривожними, і свідчать про те, що влада має намір фізично знищити опозиційного лідера. Тому підтримка людей їй сьогодні як ніколи потрібна», – сказав лідер Львівської «Батьківщини» Роман Ілик.

Попри перешкоди влади (проїзд вулицею, де знаходиться СІЗО, перекритий з усіх сторін), у День народження Юлії Тимошенко під стінами Лук’янівського СІЗО відбувається багатотисячний мітинг.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *