ОСТАННІ НОВИНИ

На лідера "Патріота України" скоїли замах, його поранили в голову

Львівський портал

|

На голову організації “Патріот України” Андрія Білецького був скоєний замах. Йому влучили у щелепу та великий палець правої руки. Про це Gazeta.ua заявив організаційно-кадровий референт “Патріоту України” Микола Кравченко. Напад на Білецького стався у суботу, 19 листопада, біля під`їзду його будинку.

“Його там чекали. Це могло бути замовлення спецслужб, які розпочали війну проти нас. Інших припущень немає”, – відзначили у “Патріоті України”.

Внаслідок нападу Білецького було доставлено до реанімації. Лікарі зробили йому дві операції та дістали кулі.

“Наразі Андрій Білецький перебуває у четвертій лікарні невідкладної хірургії міста Харкова. Проведено дві операції по вилученню куль. Перша вилучена зі щелепи – вона влучила у кістку. Друга куля поламала великий палець на правій руці. Наразі стан Андрія стабільний”, – уточнив Кравченко.

За його словами, зброя нападників поки що точно не ідентифікована, але стріляли у нього свинцевими кулями.

Як наслідок, “Патріот України” звернувся до правоохоронних органів. Сьогодні нібито мають порушити кримінальну справу.

В організації вважають, що замах на її голову є “ще однією ланкою у ланцюгу репресій, які проводять спецслужби та влада проти “Патріоту України”.

“Ми оголошували про те, що у вересні розпочнемо реєстрацію політичної партії на базі організації. З того часу розпочались репресії проти нас – справа “васильківських терористів”, справа з людиною, яка прийшла до нашого харківського офісу і стріляла у наших хлопців, постійні безпідставні обшуки і залякування членів та симпатиків організації та інші провокації”, – заявив Кравченко.

За його словами, справа з реєстрацією партії поки що ніяк не просунулась, оскільки відповідальний за цей процес Ігор Мосійчук зараз перебуває у Лук`янівській в`язниці Києва, як підозрюваний у справі “васильківських терористів”.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *