ОСТАННІ НОВИНИ

Слюсарчук на вході до суду клеїв дурника

Львівський портал

|

Близько 10.00 конвой доставив до Галицького суду міста Львова псевдолікаря Андрія Слюсарчука, відомого як «Доктора Пі»

Псевдолікар, якого вивели з «автозаку» категорично відмовився заходити в приміщення суду. Він повис на руках конвою, а ногами намагався впертись у двері до суду. Він кричав, що йому болить голова. Його голова цілком перемотана якимось невідомим матеріалом. можливо, це зроблено у рамках додаткових заходів безпеки.

За свідченнями очевидців, «Доктор Пі» театрально намагається вдати із себе важкохвору людину.

Його розмістили у кімнаті тимчасового утримання, оскільки подання від міліції, на підставі якого має розпочатись судове засідання, на якому мають обрати кінцевий запобіжний захід. Однак, як стверджують у канцелярії, ще у суд не надійшло.

Нагадаємо, Слюсарчука було затримано у Києвi в понеділок.

Згодом стало відомо, що проти «Доктора Пі» Андрія Слюсарчука порушено вже другу кримiнальну справу – цього разу за статтею «Шахрайство» (перша кримiнальна справа порушена за статтею 358 ККУ «Пiдробка документiв…»).

Увечері ж спецзагін «Беркуту» доставив псевдолікаря Слюсарчука в управління УМВСУ у Львівській області.

Як повідомлялося раніше, під час свого резонансного шеститижневого розслідування журналісти «Експресу» встановили, що в Андрія Слюсарчука немає жодної медичної освіти, усі його медичні дипломи – підроблені. Журналісти стверджують, що результатом діяльності псевдолікаря стало каліцтво десятків обдурених ним людей, а також – щонайменш три смертельні випадки.

«ZIK»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *