ОСТАННІ НОВИНИ

В Італійському дворику проведуть нічне театралізоване дійство

Львівський портал

|

Цієї п’ятниці, 18 листопада, в Італійському дворику для львів’ян та гостей міста запрезентують театралізоване вогняне дійство про історію кохання львівських Ромео і Джульєтти  – Пелагії і Мікеліні з книги Ілька Лемка «Кохання і смерть». Захід розпочнеться о 19.30 год. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Мешканці та гості міста матимуть змогу побачити найдивовижнішу історію кохання, яка була у Львові у 16 столітті. Окрім того, закохані пари зможуть взяти майстер-клас із середньовічних танців.

Театралізовану постановку здійснить клуб історичної реконструкції «Пантера».

«Цією акцією хочемо розповісти людям історію кохання львівських Ромео і Джульєтти. Ця історія сповнена трагізму й величі, згадана у двох абзацах у хроніці Бартоломія Зіморовича за 1594 рік. Адже Львів – це місто закоханих», – зазначив львовознавець Ілько Лемко.

«Такі нічні екскурсії проводимо з метою впровадити у Львові новий туристичний продукт для туристів та мешканців міста. Також у грудні реалізовуємо проект «Нічний Львів» в рамках якого у музеях та галереях міста проходитимуть нічні екскурсії. Окрім того, вже відбувались нічні екскурсії у музеї зброї «Арсенал», – додала заступник начальника відділу промоції міста Марта Іванишин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *