ОСТАННІ НОВИНИ

ЛОДА запропонувала депутатам купити квитки на матч по 800 грн?

Львівський портал

|

Депутатам Львівської обласної ради запропонували придбати квитки на матч «Україна-Австрія» по 800 гривень. Як повідомив голова депутатської комісії з питань молодіжної політики, фізичної культури, спорту і туризму, свободівець Тарас Скиба, така пропозиція надійшла із облдержадміністрації. Про це повідомляє прес-служба ЛОО ВО «Свобода».

«Депутатам залишили найдорожчі квитки на матч, – зазначив Тарас Скиба. – Хоча зрозуміло, що далеко не всі зможуть собі дозволити піти на футбол за такі гроші. Зауважу, що для своїх працівників адміністрація залишила квитки по 100-150 гривень».

Як зазначив депутат, із квитками на матч, який відбудеться 15 листопада у Львові, взагалі коїться щось незрозуміле.

 «Було анонсовано, що 26 тисяч квитків мають надійти у продаж в 14 торгових точок мережі Вухо.Ком, однак потім з’ясувалося, що квитки продавали лише в чотирьох магазинах і їх було не 26, а шість тисяч. Куди поділася решта? Припускаю, що саме цими квитками торгують спекулянти, які продають їх уп’ятеро дорожче», – зазначив депутат.

За інформацією Тараса Скиби, у продаж мали б надійти 11,372 тисячі квитків за ціною 20 гривень, 7,77 тис. – по 50 грн., 3,935 тис. – по 75 гривень та 4,542 тис. – по 100 гривень. Ще кілька тисяч квитків коштують від 150 до 800 гривень. «Чому вболівальники не можуть потрапити на матч? Чому квитки дісталися спекулянтам? Ці запитання я як депутат адресую Федерації футболу України та Державному  підприємству «Дирекція з будівництва об`єктів до Євро-2012 у м. Львові», – зазначив депутат.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *