ОСТАННІ НОВИНИ

Антимонопольний провів роз’яснювальні роботі у Мостиськах

Львівський портал

|

У рамках адвокатування конкуренції у регіоні голова Львівського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету Ігор Коломієць провів робочу зустріч з представниками органів місцевого самоврядування міста Мостиська. Про це повідомляє прес-служба ЛОТВ АМКУ.

Тематикою робочої зустрічі стали питання економічної ситуації у місті (стан промисловості, житлово-комунального господарства, торгівельної мережі) у поєднанні з питаннями розвитку конкурентного середовища у рамках транскордонної співпраці з прикордонними воєводствами республіки Польща, зокрема з використанням кластерних технологій.

Додатково проведено роз’яснювальну роботу щодо недопущення вчинення органами місцевого самоврядування порушень законодавства про захист економічної конкуренції, які, як наслідок, зменшують конкурентний потенціал міста та перешкоджають його належному розвитку.

„Переконаний, відділення повинно концентрувати зусилля не тільки на виявленні порушень, але і вживати заходи щодо адвокатування конкуренції, як привентивного заходу захисту вільності економічних процесів”, – зазначив з цього приводу голова відділення Ігор Коломієць. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *