ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові продовжують контролювати спалювання

Львівський портал

|

У Львові активно продовжують боротися з проблемою спалювання листя та іншого роду відходів. Особливо гостро ця проблема стоїть зараз, в осінній період. У місті продовжують вечірні обстеження, які проводяться два рази на тиждень. Такі рейди триватимуть до кінця листопада. З початку жовтня за несвоєчасне прибирання територій та складання відходів у недозволених місцях  було оформлено 77 приписів. Також було зафіксовано 4 випадки спалювання, інформує прес-служба Львівської міськради.

Вкотре застерігаємо як мешканців, так і працівників комунальних служб від вчинення спалювання, адже за це правопорушення передбачаються штрафні санкції у розмірі від 340 до 1360 грн. для громадян та від 850 до 1700 грн. для посадових осіб.

Нагадаємо, спалювання відходів є порушенням вимог розпорядження міського голови «Про заборону спалювання сухої рослинності, опалого листя та твердих побутових відходів у м. Львові» та «Правил благоустрою м. Львова», де зазначено, що «спалювання усіх видів відходів та вторинної сировини на території міста і в сміттєзбірниках забороняється».

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *