ОСТАННІ НОВИНИ

Міська влада вітає працівників соціальної сфери з професійним святом

Львівський портал

|

В цю неділю, 6 листопада, в нашій державі відзначають День працівника соціальної сфери, який щорічно припадає на першу неділю листопада. Цей день – це шана за благородну працю, адже робота в цій сфері вимагає постійної витримки, відданості справі, наполегливості, чуйності, чистоти помислів та просто людяності.

«Хочу зазначити, що з кожним роком соціальна політика міста,  розширює сферу і глибину діяльності. За останні 5 років, у Львові відкрито цілу мережу міських соціальних бюджетних установ, які охоплюють захист інтересів різних потребуючих категорій львів’ян. Так, у 2006 році розпочали роботу Львівський міський центр соціальних служб для сім`ї, дітей, молоді та Центр обліку та нічного перебування бездомних громадян, у 2007 році утворено Львівський міський центр реабілітації «Джерело» та Комунальний заклад соціального захисту «Соціальний готель», у 2009 році  міською владою утворено Львівський міський територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян.

Окрім новостворених установ ключовими ланками системи соціальної сфери Львова залишається робота управління соціального захисту та його районних відділів, міських УДЮМКів, відділу у справах дітей.

Загалом соціальна політика міста охоплює інтереси всіх потребуючих верст населення, із поєднанням забезпечення інтересів гарантованих державою та напрацювання по напрямку превентивних дій, щодо виникнення нових соціально-гострих проблем.

Важливо додати, що система соціальної політики міста включає в себе і роботу неурядових організацій соціального спрямування, які власними зусиллями, силою єдності, долають складні життєві негаразди. Їх робота є невід’ємною й незамінною та слугує локомотивом розвитку та вектором формування міської системи соціальної політики в майбутньому.

Отож, хочу привітати Всіх працівників соціальної сфери, всі установи, які працюють з потребуючими, всіх людей, які тою чи іншою мірою, дотичні до вирішення соціальних проблем Львова з Днем працівника соціальної сфери й побажати насамперед міцного здоров’я, міцності духу, неосяжного оптимізму та невичерпної енергії і бажання й надалі працювати на благо людей», – наголосила в.о. директора департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради Ольга Павлюк.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *