ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові стежать за відновленням благоустрою після виконання аварійних робіт

Львівський портал

|

КП «Адміністративно-технічне управління» здійснює постійний нагляд за процесом відновлення благоустрою після виконання аварійних робіт і стимулює проведення відновлювальних робіт, попереджаючи виконавців про терміни їх проведення. З початку вересня 2011 року ЛКП «Львівводоканал» здійснило 562 аварійні розриття, відновивши благоустрій на 441 об’єкті. За два осінні місяці минулого року Львівводоканалом було здійснено 658 аварійних робіт, а благоустрій відновлено на 512 об’єктах. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Відповідно до діючих нормативних документів, зокрема Правил благоустрою м. Львова, відповідальність за своєчасне і якісне відновлення благоустрою після виконання аварійних робіт на мережах несе виконавець цих робіт. Також протягом 2-ох років він відповідає за руйнування покриття внаслідок його низької якості та просідання ґрунту.

Відтак, нормативний термін ліквідації пошкоджень мереж водопостачання становить 1 добу, а в особливо складних випадках термін виконання робіт може бути продовжений до 3-ох діб за погодженням керівника уповноваженого управління. На відновлення благоустрою після виконання цих робіт на магістральних вулицях відводиться термін до 1 доби, а в інших місцях – до 10 діб. Крім того, якщо відновлення благоустрою здійснюється більше 10 діб, то до власника мережі застосовуються штрафні санкції, а дозвіл на виконання аварійних робіт переводиться у плановий із визначеним терміном виконання робіт.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *