ОСТАННІ НОВИНИ

Костюк сподівається довго пропрацювати на новій посаді

Львівський портал

|

Новопризначений голова Львівської ОДАМихайло Костюк сподіваєтсья довго пропрацювати на своїй посаді. Про це він сказав сьодні під час брифінгу для журналістів.

«Коли мене призначали начальником колійного господарства Львівської залізниці, то мої попередники трималися на цій посаді від сили рік. А коли я очолив управління колійного господарства Укзалізниці, то пропрацював там 5 років. Та й на чолі Укрзалізниці я пропрацював найдовше після Георгія Кірпи.Думаю, що праюцюватиму довго» – сказав він.

Пропозицію перебратися до Львова пан Костюк отримав три дні і довго не думав. За його словами, він 20 років прожив у Львові, походить із західної України і думає, що саме ці чинники стали визначальними у призначенні.

А на питання про те, хто з високопосадовців чи олігархів пролобіював його призначення, Костюк відповів негативно, бо він мовляв не має швидко заробити грошей в області чи вишукувати якого майна. Голова ЛОДА запевнив, що буде працювати для народу.

Він також зауважив, що на Львівщині потрібно змінити акцент із суто політичних платформ діалогу між суспільством та владою і спробувати перевести його в реальні виробничі програми, щодо повернення заробітчан створення нових робочих місць. «Люди мають працювати і заробляти гроші» – наголосив він.

Щодо кадрових ротацій, то М.Костюк наголосив, що поспішних рішень не буде, бо до кожної людини треба придивитися і вивчити її потенціал. «Я не є прибічником прийняття поспішних рішень. Ми будемо робити все акуратно і виважено, але будемо робити швидко та ефективно» – сказав М.Костюк.

Також новий голова ЛОДА вважає, що йому вдасться налагодити співпрацю із обласною радою. Водночас він підкреслив, що менш за все орієнтуватиметься в своїй роботі на політику, а ухил зробить на «політиці виробничій».

За його словами, Львівщина має знаходити з владою здоровий компроміс, повинні бути хитріші і повинні працювати так, щоби в бік регіону від влади була відповідна реакція, щоби вона була матеріальною і щоби регіон розвивався. «А коли буде розвиватися регіон, то можна й політикою позайматися» – наголосив він.

На запитання про те, чи стосувалася інформація про можливі напади на органи влади Львівської області, М.Костюк зауважив, що працювати треба так, аби й прецеденту такого не було.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *