ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройшли українсько-польські навчання рятувальників до Євро-201

Львівський портал

|

У рамках підготовки до «ЄВРО-2012» у Львові пройшли міжнародні навчання українських та польських рятувальників, повідомляє прес-служба ЛДУ БЖД МНС України.

Під час навчань були відпрацьовані дії рятувальних підрозділів Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, головних облуправлінь МНС, МОЗ та МВС Львівщини, пожежної охорони Республіки Польща, інших екстрених служб під час ліквідації надзвичайних ситуацій та рятування людей за наслідками групових порушень на території футбольного стадіону, пожежі у готельному комплексі з подальшою евакуацією потерпілих з наданням медичної та психологічної допомоги.

Метою навчань є  підвищення рівня готовності та взаємодії екстрених служб до реагування у разі виникнення надзвичайних ситуацій на об’єктах з масовим перебуванням людей. У навчаннях були задіяні понад 900 чоловік, 16 одиниць пожежно-рятувальної та спеціальної техніки 

«Ми вже багато років плідно співпрацюємо із спорідненими навчальними та науковими закладами ЄС. Наша стратегічна мета – подальша інтеграція української системи цивільного захисту у загальноєвропейський механізм забезпечення безпеки людини, адаптація українських фахівців до спільної роботи з міжнародними системами гарантування безпеки, вироблення спільних методів та підходів до ліквідації різних надзвичайних ситуацій, а особливо тих, які мають транскордонний характер» – наголосив ректор ЛДУ БЖД МНС Михайло Козяр.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *