ОСТАННІ НОВИНИ

У мерії запевняють, що надалі перевезення до стадіону організовуватимуть краще

Львівський портал

|

Як повідомили в управлінні транспорту та зв’язку, під час відкриття стадіону у Львові 29 жовтня проблем з громадським транспортом не було. Система громадського транспорту працювала оперативно та злагоджено, інформує прес-служба Львівської міськради.

Нагадаймо, 29 жовтня, у день відкриття стадіону відбулись певні зміни у русі громадського транспорту. Графіки руху маршрутних таксі, які їздили до автовокзалу та ТЦ «Кінг Крос», були продовжені до 24.00 год. У місті було організовано 2 буферні зони (пл. Петрушевича та кінотеатр ім. Довженка), з яких великі автобуси відвозили людей до автовокзалу.

«Від площі Петрушевича працювало 7 автобусів, які їхали в режимі експрес, тобто без зупинок до автовокзалу. Також 7 автобусів від кінотеатру Довженка. Маршрут № 11 був підсилений ще 3-ма автобусами, тобто на маршруті курсували 11 автобусів. Негативних відгуків від мешканців та гостей міста не було. Ми самі контролювали систему перевезення і стежили за ситуацією біля автовокзалу. До 24.00 год ми перевезли майже всіх пасажирів», – повідомив директор АТП №1 Андрій Тимчина.

«Це для нас перший досвід, коли треба було перевезти таку кількість людей. Звичайно, були різні моменти, але це хороше навчання і тому 15 листопада ми зможемо організувати перевезення краще», – зазначив заступник начальника управління транспорту і зв’язку Андрій Білоус.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *