ОСТАННІ НОВИНИ

У львівських маршрутках “крутитимуть” попередження про кишенькових злодіїв

Львівський портал

|

Відтепер у громадському транспорті Львова крутитимуть  аудіоролик про те, як вберегтися від крадіжок, та як діяти далі, якщо, все ж, злочин скоєний. Про це повідомляє управління ГУ МВС у Львівській області.
Аудіоролик з попередженням відтепер лунатиме у всіх маршрутках. На те, щоб ще раз нагадати пасажирам про можливу небезпеку, правоохоронців наштовхнули непоодинокі випадки скоєння злочинів у громадському транспорті.
Тож працівники Державтоінспекції Львова розробили поради для пасажирів та роздали аудіозаписи усім перевізникам.
«Ми вирішили записати і роздати ці записи всім автоперевізникам для того, щоб під час руху вони могли їх включати і нагадувати пасажирам про те, що є небезпека стати жертвою кишенькового злодія, що треба бути уважнішими», – каже Богдан Мицак, начальник ВДАІ м. Львова.
Водії маршруток таку ініціативу сприйняли охоче. Адже і самі постійно мають справу зі скаргами пасажирів на крадіжки у маршрутках. Кажуть, таке трапляється по декілька разів на тиждень. Тож вмикатимуть для пасажирів попередження якомога частіше.
У салонах маршруток розклеїли також листівки з попередженнями. Ця інформація висітиме і у електротранспорті – трамваях та тролейбусах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *