ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова прибула делегація з Катару

Львівський портал

|

31 жовтня голова Львівської облдержадміністрації Михайло Цимбалюк зустрівся із делегацією Катару на чолі з головою відділу контрактів Департаменту інженерних проектів Катару Хамадом Лахданом, повідомляє прес-служба ЛОДА.
Вітаючи катарську делегацію,  голова Львівської облдержадміністрації зазначив: «Ваш візит до Львівської області для нас є надзвичайно важливим, ми хотіли б, щоб  за ці дні перебування  на Львівщині Ви побачили і склали враження про Львів і Львівську область».
Михайло Цимбалюк також поінформував делегацію Катару про потенційні можливості Львівщини: «Зараз ми перебуваємо в завершальній стадії підготовки до Євро-2012. Для нас є дуже важливо і цікаво, що ваша держава прийматиме Чемпіонат світу-2022. Ми хотіли б, щоб частину нашого досвіду Ви перейняли і застосували при підготовці такої важливої події. Львівщина справді завершує роботи по підготовці до Євро-2012, і ви були учасниками відкриття «Арени Львів», яка була зведена в найкоротші терміни, фактично за 1,5 року. Вже 15 листопада «Арена Львів»  прийматиме перший товариський матч між збірними України і Австрії, а 24-25 грудня будемо здавати в експлуатацію аеропорт, який прийматиме літаки не тільки з Європи, але й, сподіваємося, з Америки. Активно у нас зводяться дороги у напрямку кордону з Польщею.  Цьогоріч на Львівщині маємо зріст виробництва промисловості на 15%. На Львівщині спостерігається динаміка росту не лише будівництва, але й промисловості, і це приємно», – зазначив М.Цимбалюк.
Голова Львівської облдержадміністрації також висловив сподівання, що Україна і Катар співпрацюватимуть не лише у галузі спорту та культури, але й в галузі економіки: «Львівщина відкрита для спілкування, хочемо, щоб побільше людей знайомилися з економікою та культурою нашого краю».

Голова делегації Катару Хамад Лахдан подякував голові Львівської облдержадміністрації за теплий прийом на Львівщині та передав вітання від керівництва Катару та стадіон».

Також делегація Катару висловила подяку організаторам зустрічі, адже протягом короткого візиту  вдалося ознайомитися з економікою та культурою нашого краю: «В Катарі відомі досягнення України у галузі економіки, тому ми зацікавлені у більш тісній співпраці з вашою країною. Ми ознайомилися з будівельною компанією «Альтком», і для поглиблення відносин на майбутнє буде організована зустріч міністра Катару з представниками цієї компанії. Наша присутність – це перша ластівка такої роботи», — зазначив Хамад Лахдан.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *