ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині - новий керівник податкової міліції

Львівський портал

|

Сьогодні, 28 жовтня, заступник начальника ГУПМ ДПС України полковник податкової міліції Борис Дзюба та Голова ДПА у Львівській області Віталій Пекарчук представили керівному складу податкової служби Львівщини першого заступника Голови ДПА у Львівській області, начальника Управління податкової міліції Руслана Плюща. Про це повідомили у секторі взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю ДПА у Львівській області.

Полковник податкової міліції Руслан Плющ народився 27 вересня 1972 року в м. Києві.

1997 року закінчив Національний технічний університет України, в 1999 році – Київський національний університет ім. Т. Шевченка, у 2001 році – Українську академію державного управління при Президентові України, у 2007 році – Київський національний університет ім. Т. Шевченка.

В податковій міліції з травня 1997 року.

З березня 2008-го по травень 2009 року – перший заступник голови – начальник управління податкової міліції ДПА у Херсонській області.

З травня 2009-го по жовтень 2011 року – заступник начальника Головного управління податкової міліції ДПС України.

З 26 жовтня 2011 року – перший заступник голови – начальник управління податкової міліції ДПА у Львівській області.

Науковий ступінь, наукове звання: кандидат технічних наук, доктор наук з державного управління, доктор філософії в галузі права, професор фінансового та банківського права, член-кореспондент, дійсний член (академік) Міжнародної Кадрової Академії.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *