ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові три будинки досі залишаються через заборгованість без теплопостачання

Львівський портал

|

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», сьогодні теплопостачання через борги не подається до трьох будинків. Це ТзОВ «Львівавтокомплектація» (вул. Кульпарківська, 139, вул. Наукова, 16) та ЛНДРТІ (вул. В.Великого, 14). Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

Дані будинки були відключені від подачі гарячої води ще з 29 березня. 28 вересня будинок на вул. Кульпарківська,139 було відрізано від теплопостачання.

«Ми готові будь-коли відновити подачу опалення у дані будинки, єдине, щоб їхні власники здійснили хоча б часткове погашення заборгованості та надали гарантій про погашення решти боргу», – розповіла начальник служби обліку і збуту теплової енергії ЛМКП «Львівтеплоенерго» Галина Пакулець.

Нагадаємо, на 24 жовтня загальна заборгованість споживачів перед ЛМКП «Львівтеплоенерго» становить 90,2 млн. грн. З них борг споживачів категорії інші – 4,6 млн. грн., борг населення – 85,7 млн. грн. Бюджетні установи цілком розрахувалися за послуги з теплопостачання.

Адміністрація ЛМКП «Львівтеплоенерго» звертається до споживачів усіх категорій, які мають заборгованість за теплопостачання, з проханням вчасно розраховуватися за поточні нарахування та погашати заборгованість, адже від цього залежить платоспроможність стабільне і надійне проходження опалювального сезону.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *