ОСТАННІ НОВИНИ

Анастейша готова виступити у вишиванці на відкритті «Арени Львів»

Львівський портал

|

Головна зірка майбутньої церемонії відкриття нового футбольного стадіону у Львові американська співачка Анастейша до урочистостей підготувала оригінальну програму. Більшу її частину складуть відомі пісні співачки, але й будуть нові композиції. Крім того, Анастейша підготувала спеціальний сюрприз – римейк на дуже відому пісню, назва якої тримається у таємниці.

Про це сама поп-діва розповіла під час прес-конференції у Києві.

Співачка зазначала, що дуже рада стати частиною української підготовки до Євро-2012, і відразу після того, як погодилась заспівати у Львові, повідомила про це в соціальній мережі Twitter. «Я протягом кількох років слідкую за Україною. Бачу, як країна росте, розвивається. Я розумію, наскільки проведення чемпіонату важливе для України. Мені дуже приємно бути частиною чудового шоу відкриття львівської арени, на якій пройдуть матчі Євро-2012», – наголосила Анастейша.

Відповідаючи на питання журналістів, чи готова вона надягнути вишиванку на завтрашньому концерті, Анастейша сказала, що з великою повагою ставиться до національних символів і національного одягу країни. «Виступаючи на міжнародних фестивалях, з  концертами в різних країнах, мені часто на сцену кидають капелюхи з національною символікою, прапори. Я навіть можу одягнути ці речі. Я готова вийти з аеропорту і поцілувати землю, на яку прибула. Я розумію, що це повага до людей, до країни, в яку я приїхала», – зізналася співачка.

Вона також зазначила, що в захопленні від мелодики українських пісень і за підтримки конференц-залу заспівала мотив української народної пісні «Несе Галя воду». Анастейша також зазначила, що готова приїхати на матчі Євро-2012 в Україні, а особливо цікаво співачці буде побувати на львівському стадіоні, який вона відкриє.

 

Інформаційний центр «Україна-2012»

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *