Регіонали нарахували 10 тисяч львів’ян з квітами, які зустрічали Януковича (фото)

Львівський портал

|

Близько десяти тисяч львів’ян та жителів Львівської області зібралися сьогодні, 28 жовтня, аби привітати з приїздом Президента України Віктора Януковича, який прибув до Львова з робочим візитом. Про це повідомили у прес-службі Львівської обласної організації Партії регіонів.

Зокрема, львів’яни зустрічали Президента Віктора Януковича на відрізку дороги між аеропортом та стадіоном на вулиці Івана Виговського. У руках люди тримали прапорці України та квіти.

Окрім цього, зустріти Віктора Януковича на вулиці Виговського зібралися члени Львівської обласної та міської організацій Партії регіонів, а також представники громадської організації «Молоді регіони», тримаючи у руках символіку своїх організацій.

Нагадаємо, що в рамках робочої поїздки Президента України Віктора Януковича до Львівської області передбачено ознайомлення з ходом будівництва об’єктів ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» до проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу, ознайомлення Президента України з модельним рядом автобусів та тролейбусів на ТОВ «Львівські автобусні заводи», а також ознайомлення Віктора Януковича з новозбудованим стадіоном «Арена Львів» та інформаційними стендами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *