«Арену Львів» відкриють двома концертами

Львівський портал

|

Перед початком урочистої церемонії відкриття «Арени Львів», яке пройде в суботу, 29 жовтня, біля стадіону відбудеться концерт іменитих львівських виконавців. Захід має розпочатися о 17:30, а його ведучими стануть відомі у місті голоси радіо «Львівська хвиля» Андрій Великий та Влодко Лучишин. Про це Інформаційному центру «Україна-2012» повідомили організатори урочистої церемонії.
За сценарієм пре-концерту, який передуватиме грандіозному шоу, протягом півтора години тут проведуть 5 конкурсів, а для глядачів заспівають популярні співаки Андрій Заліско, Ната Султан, МіЯ, Vladislav Левицький, Наталка Карпа, Павло Табаков та Андріана. Планується також, що після концерту напередодні основного шоу до львів’ян та гостей міста з вітальним словом звернеться голова облдержадміністрації Михайло Цимбалюк.
Як зазначив в коментарі Інформаційному центру «Україна-2012» ведучий концерту Влодко Лучишин, в останні місяці приготувань цікавість мешканців міста та регіону до стадіону дуже зросла. «Львів’яни вже люблять цей стадіон. Це солідна, гонорова арена європейського рівня, до якої люди ставляться дуже патріотично. Адже у Львові справді люблять футбол», – розповів радіоведучий.     
Розважальний пре-концерт має закінчитися орієнтовно о 19 години, після чого усю публіку запросять зайняти свої місця в чаші стадіону для участі в історичній подій – урочистому відкритті новозбудованого стадіону Євро-2012 «Арена Львів».
Нагадаємо, програми відкриття базується на масштабній театралізованій розповіді про історію становлення міста Лева. У грандіозній виставі буде залучено близько 2000 людей, більшість з яких – волонтери. Також серед запрошених гостей: артисти французького цирку, львівські виконавці, українська співачка Руслана та американська поп-зірка Анастейша. До того ж, на глядачів чекає яскраве піротехнічне та лазерне шоу. За сценарієм, шоу триватиме 1 годину 45 хвилин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *