ОСТАННІ НОВИНИ

Понад 2 тис львівських вчителів сіли за парти

Львівський портал

|

У Львові вже кілька років поспіль триває проект «Осіння школа професійного розвитку вчителів». Цього року у навчаннях бере участь понад 2 тис вчителів. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Управління освіти з метою забезпечення дієвої системи безперервної освіти педагогів навчально-виховних закладів Львова під час осінніх канікул підготувало навчальні семінари, тренінги, майстер-класи для вчителів предметників та педагогів початкових класів.

Принцип – навчання впродовж життя – реалізується впродовж останніх трьох років і дає позитивні результати для запровадження інноваційних освітніх технологій.

Сьогодні одне з навчань відвідав міський голова Львова Андрій Садовий. Навчання відбувалось у школі №9. Участь у навчання взяло понад 60 вчителів англійської мови.

«Ми мали досвід проведення таких «осінніх» шкіл, «весняних шкіл». Особливо активними вони були у Франківському та Шевченківському районах. Зараз ми відновили цю практику. Вчитель тоді росте, коли він вчить не тільки учнів, а коли він вчиться в середовищі дорослих вчителів. Це доведено: вчитель постійно мусить бути в режимі майстер-класу. Ми запланували такий великий проект «Осінні школи професійного розвитку вчителів під час осінніх канікул», коли вчитель може прийти в середовище своїх колег в іншу школу, поспілкуватись з колегами. Такі семінари відбуваються з усіма вчителями усіх предметів. Всі категорії вчителів під час канікул зараз проходять такі семінари. Цьогоріч ці години, які вони проведуть на семінарах будуть їм зараховані як модуль до їхньої атестації», – розповіла в.о. начальника управління освіти Катерина Гороховська.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *