ОСТАННІ НОВИНИ

Екс-керівник «Галсільлісу» знайшовся

Львівський портал

|

Екс-керівник комунального підприємства «Галсільліс» Павло Котик насправді не зникав, а всього-на-всього перебуває на лікарняному. Про це повідомляє прес-служба підприємства.

Прес-служба, зокрема, повідомляє, що П. Котик перебуває на лікарняному в одній із лікарень, про що було заявлено на сесії Львівської облради 18 жовтня. «Печатки із собою він не має, адже лежить в лікарні. Місце свого перебування він не розголошує. Адже дзвінки, які надходять до Павла Котика із вимаганням печатки та погрозами, шкодять його здоров’ю», – зазначають у прес-службі.

Також у прес-службі «Галсільлісу» наголошують на тому, що поширена в ЗМІ інформація про те, що П.Котик зник разом з печаткою, є ніщо іншим, як спроба скористатися хворобою екс-керівника для досягнення незрозумілих цілей. «Прикро визнавати, що такі заяви мають   політичний характер», – кажуть у підприємстві.

Крім того, на підприємстві зазначають, що П.Котика не звільняли і він є чинним генеральним директором ЛГП «Галсільліс». «Котик є чинним генеральним директором підприємства, а не як зазначають у ЗМІ «екс-директором». Адже, він звільненим не був, бо перебуває у стані тимчасової непрацездатності. Тому твердження про те, що нібито він на сьогодні не має повноважень керівника – не відповідають дійсності і є ще одним засобом психологічного тиску.

На сьогодні лісогосподарське підприємство працює у звичайному режимі, без жодних загроз для порушення робочого процесу» – йдеться у заяві прес-служи «Галсільлісу».

 

 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *