ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра Анастейша розкаже про концерт у Львові

Львівський портал

|

28 жовтня о 14:00 відбудеться прес-конференція популярної американської соул-поп діви Анастейші, яка виступить хедлайнером на урочистому відкритті «Арени Львів». У зустрічі з журналістами візьмуть участь представники організаторів церемонії відкриття стадіону – компанії «Show Pro», які розкажуть про деталі свята.

«На свято такого високого рівня ми не могли не запросити таку чудову співачку, як Анастейша. І раді, що вона відгукнулась. Адже ми хочемо, щоб про цю подію дізнався весь світ», – прокоментував засновник компанії «Show Pro» Олексій Батьківський.

Натомість сама співачка на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Twitter вранці 27 жовтня зробила наступний запис: «Чорт забирай, вставати о шостій годині ранку – це занадто. Зараз ми в аеропорту «Хітроу». Вилітаємо в Україну на прес-конференцію. Саме шоу відбудеться на стадіоні у Львові 29 жовтня». Раніше співачка навіть викладала фото однієї з репетицій майбутнього виступу.

Нагадаємо, Анастейша виступить на відкритті арени останньою – з 45-хвилинним концертом. Володарка унікального голосу приїде в Україну вперше, цієї події чекають тисячі українців. Окрім Анастейші глядачі побачать шоу, засноване на цікавих легендах Львова, а також заспіває популярна в Україні та світі Руслана.

«Арена Львів» – один з восьми стадіонів, які приймуть наступного року матчі Євро-2012. Після відкриття він стане найбільшим стадіоном Західної України.

Місце проведення прес-конференції – готель «Інтерконтиненталь». Початок о 14:00 год.

Інформаційний центр «Україна-2012»

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *